Apr 2011 25

Bani cu articole – sau article marketing- este monetizarea de articole scurte pe diverse teme specifice.
Uite doua modalitati generale de a castiga bani cu articole:
1. Ca sa spargi gheata, scrie pentru altii. Un articol bun tradus in engleza se plateste intre 3-5 dolari si dupa ce prinzi un pic de experienta, le poti termina la foc automat, in 10 -15 minute. (vezi articolul “cum sa scrii un articol in 15 minute fara experienta la subiect”). intra cu tupeu pe site-uri tip fiverr sau cincieuro si ofera-ti serviciile si invata din mers. dupa aia intra pe forumurile mai tari de internet marketing (warriorforum, digitalpoint) si fa-ti clientela permanenta.
2. scrii articole si le publici in directoare. O analogie buna este pescuitul: aceste articole ( momeala) sunt distribuite in directoare web (balta plina de pesti), cu scopul de a face publicitate subtila la anumite produse sau servicii (carlige) si de a atrage trafic spre site-urile noastre proprii (ii scoatem din balta in galeata noastra).
Articolul contine o referinta (un link discret ) spre site-ul tau de bani. Este o metoda indirecta dar eficace pentru ca vizitatorul este deja “incalzit” . O lista de directoare internationale si romanesti o gasesti in lista mea de resurse.
Exemplu: scrii un articol numit vreau imprumut nevoi personale si-l publici in mai multe directoare (usor modificat ca sa nu fie absolut identic). Directoarele au trafic mare si atrag cititori la articolul tau. In continutul articolului exista referinte (legaturi) spre site-ul tau de bani unde faci bani cu adsense sau afiliere la oferte bancare . Articolele bine concepute cresc in notorietate si atrag din ce in ce mai multi cititori si mai mult castig. Deci arunci undita o singura data si pleci, iar ea iti prinde pesti singura, unul dupa altul. Mishto.
Sanatate si bani cu articole!

11 Comments

 1. bogdan says:

  sal am vazut articolul tau si chiar e interesant am vazut ca folosesti adsense in cat timp tia arobat contul am de vreo 10 zile si nu am primit si altu nu pot sa fac . ma poti ajuta ?

 2. Vili says:

  eu am aplicat anul trecut in primavara si nu mai tin minte cat a luat dar nu cred ca asa mult. Poate au devenit mai stricti acum? in tot cazul fii sigur ca cererea ta e completa pt ca nu cred ca ei te notifica daca faci greseli sau omiti ceva

 3. Excellent web site. Lots of useful info here. I am sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you for your effort!

 4. Alina says:

  Daca doriti sa aflati mai multe detalii referitoare la magazinele online si crearea acestora, accesati link-ul creare-magazin-online.ro

 5. Cody says:

  Frumos articol. Multumesc.

 6. Bogdan says:

  In ziua de azi, scriind articole poti castiga bani frumosi, depinde si de tine, cat esti de serios, punctual etc. La inceput poti incepe sa scrii pe sume mai micute, dar avansand, ai posibilitatea sa fii recomandat :).

 7. Laura Filip says:

  Foarte Interesant si util articolul dumneavoastra, mai asteptam si altele la fel de bune

 8. trsohbet says:

  nice blog good..

Leave a Comment