Apr 2011 18

Cati bani se pot face pe net?

Am o veste proasta si una buna.

Vestea proasta e ca “goana dupa aur” a avut loc in deceniul trecut. Zilele cand se faceau mii si zeci de mii de para pe zi cu cunostinte minime s-au cam terminat.

Vestea buna: in prezent oportunitatile sunt cel putin la fel de mari. Diferenta este ca acum competitia este mult mai acerba si ca o minoritate de internet marketeri face majoritatea banilor. Chiar si asa, “faramiturile” ramase de la ei ne sunt suficiente pentru un venit full time.

Uite teoria mea: ca sa devin un super internet marketer (venit in valuta de peste 100 de mii pe luna) trebuie sa stiu 100% din ce stie acesta.

75% din informatie exista gratis pe net. daca sapi mult pe net si esti foarte perseverent, vei invata sa faci un venit part time.
Urmatorii 20% se pot obtine platind pentru cursuri, apartenenta la grupuri si forumuri exclusive, softuri speciale etc. Aici sari de la venit de zeci sau sute de dolari pe luna la mii si chiar zeci de mii.
Ultimii 5% sunt secreti si se se obtin din testare, experienta si observare foarte atenta a celor foarte tari.
Acesti 5% te urca in stratosfera – adica la sute de mii sau milioane pe luna.

Concluzie: Cantitatea de bani pe care o vei face e direct proportionala cu efortul tau.
Daca citesti acest articol banuiesc ca esti incepator. Sfatul meu: daca nu ai bani, invata tot ce prinzi gratis, fa un pic de bani. Apoi treci la nivelul urmator – ia niste cursuri de calitate si urca pe scara.

sanatate si bani pe net!

4 Comments

 1. vali says:

  felicitari pentru blog. poti sa-mi recomanzi niste cursuri? cam ce ar trebui sa caut sa ma pun la curent cu pricipiile generale sa pot sa fiu in cunostinta de cauza cand platesc pe cineva pt niste servicii de care o sa am nevoie. mersi anticipat

 2. La inceput in afacerile online
  trebuie sa te multumesti cu putin.Pe parcurs aduni experienta si vei castiga mai mult.Fara rabdare mai bine
  nu te apuci de afaceri pe net

 3. CRISS says:

  SAL DAMI O IDEIE DE DE UNDE SA ANCEP? MULTUMESC

 4. Buna ziua vreau fac o afacere cu alimente pe paza de magazin vreau sami deschid acasa

Leave a Comment