Bani cu Clickbank pentru lenesi
Dec 2010 08
Vrei sa faci bani pe net dar nu stii ce sa vinzi si n-ai chef sa infiintezi site-uri  si campanii de promovare? Veste buna: Clickbank a introdus Social Promote!
Traducere si exemplu:
Clickbank este cel mai mare “depozit” the produse informationale din lume. De ce tre’ sa-ti pese:
1. Poti face comision pe peste zece mii de produse  – cam tot ce ti-ar trece prin bibilica!
2. Comisioanele sunt in medie intre 50-75% (comparativ cu produse fizice 5-15%)
3. Procesul de vanzare este extrem de simplu – plata urmata de descarcare imediata!
Exemplu: intram pe http://www.clickbank.com/marketplace.htm si alegem categoria HEALTH AND FITNESS.
Pentru simplicitate nu mai intru in subcategorii. Hai sa ne chiombim la primul produs de pe lista – The Diet Solution Program – evident  un material despre slabit.

Comisionul este de 43,14$ adica 75% din pretul de vanzare, la factor de gravitatie de 347 (in traducere libera, produsul se vinde beton).

Ce este Social Promote? Vezi butonul “Like” in poza de mai sus? Dai click pe el si Clickbank va posta pe profilul tau de Facebook ca iti place acest produs (vezi exemplu mai jos). Codul tau de identificare (hoplink) este ascuns in mesaj, asa ca vei primi comision pe orice vanzare prin Facebook. Daca ai indoieli ca cineva va cumpara, apuca-te intr-o dupa masa si aduna o gramada de “prieteni” de prin toata lumea pe Facebook si intelege ca de fapt ai potential de acces la prietenii lor si la prietenii prietenilor lor etc pentru ca odata ce o persoana da click pe linkul tau, Facebook ii va  informa prietenii ca-i place produsul respectiv).
PS  Evident, tre’ sa fii logat ca sa poti executa social promote.
Sanatate si bani pe net!

13 Comments

 1. faze de ras says:

  Clickbank e f ok pt a face bani doar ca trebuie sa sti ce merge si ce nu. Dc faci reclama platita e periculos sa te risti, deci e bine sa ai sfatul cuiva mai experimentat si mult studiu pe caz.
  Bafta tuturor!
  MM

 2. 100 Dolari says:

  Utile si interesante posturile tale numai ca totusi, clickbank nu e pentru lenesi :). Ca in orice afacere si in afacerile online castigul e direct proportional cu munca. Acum ca unii nu fac diferenta dintre munca inteligenta si a juca precum surda in hora, asta e alta poveste. Oricum felicitari pt. blog!

 3. GabyTzu says:

  Informatie foarte utila pe blog. Merci mult!

 4. venituri says:

  […] Bani cu Clickbank pentru lenesi Vrei sa faci bani pe net dar nu stii ce sa vinzi si n-ai chef sa infiintezi site-uri  si campanii de promovare? Veste buna: Clickbank a introdus Social Promote! Traducere si exemplu: Clickbank este cel mai mare “depozit” the produse informationale din lume. De ce tre’ sa-ti pese: 1. Poti face comision pe peste zece mii de produse  – cam tot ce ti-ar trece prin bibilica! 2. Comisioanele sunt in medie intre 50-75% (comparativ cu produse fizice 5-15%) 3. Procesul de vanzare este extrem de simplu – plata urmata de descarcare imediata! Exemplu: intram pe http://www.clickbank.com/marketplace.htm si alegem categoria HEALTH AND FITNESS. Pentru simplicitate nu mai intru in subcategorii. Hai sa ne chiombim la primul produs de pe lista – The Diet Solution Program – evident  un material despre slabit. Ce este Social Promote? Vezi butonul “Like” in poza de mai sus? Dai click pe el si Clickbank va posta pe profilul tau de Facebook ca iti place acest produs (vezi exemplu mai jos). Codul tau de identificare (hoplink) este ascuns in mesaj, asa ca vei primi comision pe orice vanzare prin Facebook. Daca ai indoieli ca cineva va cumpara, apuca-te intr-o dupa masa si aduna o gramada de “prieteni” de prin toata lumea pe Facebook si intelege ca de fapt ai potential de acces la prietenii lor si la prietenii prietenilor lor etc pentru ca odata ce o persoana da click pe linkul tau, Facebook ii va  informa prietenii ca-i place produsul respectiv). PS  Evident, tre’ sa fii logat ca sa poti executa social promote. Sanatate si bani pe net! […]

 5. vlad says:

  interesant

 6. zein says:

  ca sa faci bani cu click bank ai nevoie de mai mult.
  tot ce pot sa spun este ca sunt la inceput si nu vad inca nici un rezultat.astept raspuns

 7. zein says:

  La clickbank este greu, dar am ceva ce poate schimba astea. l-am incercat dar, nu prea ma pricep cu linkurile astea. Este vorba de un program care l-a facut un amic de-al meu; adica selecteaza piata din clickbank, mai bine zis marketplace asta face.il va pune in vanzare la un pret de nimic.Nimeni nu da bani multi dintr-o data

 8. Angelo says:

  ideia cu clikbank este ca iti trebuie situri unde sa promovez acele produse iar pe facebook nu prea este lumea interesata sa cumpere ci’ mai mult pt socializare..deci prin urmare facebook bad afacere pt clikbank…:)

 9. oc tanie says:

  With a range of distinct motorcycle protection policy features available including helmet & leathers front, run-down cover, European protect and authorized insure, choose the features that suits your solitary needs. Anyone form and a yoke of minutes and you could be saving lettuce on your bike insurance.

 10. Slava says:

  Am facut tot cum scrii tu mai sus, dar nu apare butonul “Like”…poti sa ma ajuti ?
  Multumesc

 11. Ca sa faci bani trebuie sa investesti bani. Nu iti da nimeni informatiile bune pe gratis!

Leave a Comment