Jun 2010 23

Acum vreo luna cand am inceput blogul am fost super ambalat si visam sa ajung peste noapte nr1 pe prima pagina din google. Dupa scurt timp am bagat de seama ca exista sute de mii sau poate milioane de persoane carora le-a traznit prin cap aceeasi idee – de a face bani pe net gramada, peste noapte, cu munca la domiciliu.

Deci daca esti la stadiul de a fi interesat in afaceri online, citeste concluziile mele – poate te vor ajuta sa eviti ceva pierdere de timp – pt ca am fost eu “cobai” si pentru tine!

1. daca vrei bani instantanei, canta la alta masa. Cauta vreo manevra de aia de 3 lei cu platit un cent pe click si taie-o de pe blogul meu.

2. daca vrei bani mai seriosi, nu vin peste noapte. Tre’ sa tocesti coatele si sa studiezi gramada si sa “bagi mare” cu actiunea.

3. dupa o luna de studiat o tona de chestii, stiu un pic din aproape toate dar nu stiu suficient din nici un subiect. Concluzie: e mai bine sa te axezi pe o singura chestie si sa o aprofundezi.

4. Toate aplicatiile practice sunt un test. Ideea e ca aplic teoria si vad ce iese. Si deocamdata ce cred eu ca merge si ce merge in realitate ‘s doua chestii diferite. Vestea buna e ca netu’ e plin de mijloace de monitorizare si interpretare a rezultatelor. Si e chiar mishto ca poti face schimbari instantanee (i.e: schimb un singur cuvant intr-un anunt Adwords si vad efectul (clickurile) in timp real

5. Daca nu intelegi ceva, intreaba! netu’ e plin de forumuri si salvezi timp gramada. De multe ori gasesc raspunsul dorit fara sa intreb, pt ca altcineva deja a pus intrebarea. Warrior Forum valoreaza greutatea sa in aur!

6. asta e profunda 🙂 : din experienta ultimelor 30 de zile a incoltit o samantza a manifestului meu: descompunerea procesului de a face bani pe net in pasi marunti, extrem de simpli si in ordine cronologica.

7. Sculele bune cresc randamentul si te invata diverse chestii esentiale foarte rapid! Programul meu preferat  este Market Samurai ( poti sa-l incerci gratuit prin site-ul meu de afiliere aici si daca-ti place te ajut sa-l iei mult mai ieftin – daca-l cumperi in primele 7 zile ai reducere de la $149 la $97 si in plus -ca si bonus celora inscrisi aici pe blog- le voi returna si jumatate din comisionul meu de $46).

8. Se pare ca oamenii cu probleme sunt cei mai dispusi sa cheltuie bani pe net. Deci sap de zor dupa solutii la subiecte “banale” i.e.: cum sa slabesti, cum sa atragi prietena/prietenul ideal, cum sa scapi de datorii, etc

Gata ca ma duc sa bag cornu’n perna. Sanatate si bani pe net! 🙂

2 Comments

 1. Imi place stilul tau foarte popular si sincer de a scrie.

  Daca vrei, un pont mic, mic, mic….

  Du-te in dashboard la blogul tau la Settings > Permalinks si bifeaza fie “Day and name”, fie “Month and name”. O sa apara titlul postarii in bara de adrese si te va ajuta la SEO.

  Deasemenea iti poti instala plug-inul “All in One SEO Pack”. Face minuni.

  Bafta !

 2. admin says:

  Mersi de pontul cu permalinks!
  Si eu folosesc All in One Seo – este unul dintre cele 3 plugin-uri pe care le bag din start pe orice site. Celalalte doua sunt Google XML Sitemaps si StatPress.

Leave a Comment