May 2010 16

Decizii, decizii.

Blogul meu are 3 zile (La Multi Ani!) si m-am gandit sa-l modific. Cand l-am infiintat habar n-aveam ce fac dar azi am invatat o gramada despre cum sa schimbi formatul blogului, de la setari la teme. Daca inca nu ti-ai facut blog, intra pe wordpress.com si in cateva minute l-ai activat. Ce sa faci cu el? Experimente care te familiarizeaza cu lumea online. De la alegerea unei teme grafice la invatarea setarilor si a modalitatilor de a creste expunerea la trafic (care e de fapt secretul afacerilor online).

Invatam impreuna. Eu cand nu inteleg un termen (i.e. backlink) il caut pe wikipedia.org
Daca ai nevoie de ajutor – intreaba-ma.
In tot cazul, am incercat vreo 30 de teme grafice si m-a lovit “paraliza’ de analiza”. Il fac cu grafica cool sau il fac usor de citit si fara distrageri de atentie? Simplu dar curat sau elaborat¬† dar incarcat?
Pana la urma am decis sa nu reinventez roata si sa emulez blogul lui Seth Godin . Motivul? Sunt fanul lui pe Facebook si pentru ca “Seth’s blog just reached its 3000th post. It is currently ranked by Technorati as the #1 blog in the world written by a single individual” (citat din Squidoo).¬† Plus ca Seth e un geniu de marketing si i-am citit sau ascultat vreo 7 carti.

Concluzie: caut o tema de blog cu fundal alb, grafica minima, litere usor de citit. Tin articolele scurte (cam 500 de cuvinte) si tai din sidebar tot ce nu e strict necesar. Plus adaug butonul de RSS feed.
Problem solved.

3 Comments

 1. Cristina says:

  cred ca ar trebui ca marimea literelor sa fie un pic mai mare. Fundalul alb e cel mai usor de citit…

 2. Vili says:

  mersi de feedback!sa vad ce pot sa fac despre litere

 3. Remus says:

  ‘Il fac cu grafica cool sau il fac usor de citit si fara distrageri de atentie?’
  Eu zic: usor de citit si fara distrageri de atentie, curat, fara brizbrizuri

Leave a Comment